NYHED - Ny skolebog

 

Skolebog om renæssancen i Danmark.
Mellemtrinnet i Grundskolen

” Skibe og skæbner i renæssancen ”, 64 sider.
Klik her for et kort uddrag

Skolebogen er et led i en pædagogisk nydannelse med fokus på Danmarks historie set fra søsiden.

Bogen er nr. 3. i en serie på 5 bøger udkommet pr. 2. maj 2006 i anledning af renæssanceåret.

Forfatter er: Steffen Møller og Ole Selmer Hjernø.
Eget forlag.

Udgivet med støtte fra Nordea Danmark -fonden.

 

Referencer:

” …. jeg kan varmt anbefale såvel koncept som materiale til brug for undervisning på folkeskoleniveau. Jeg kan ydermere tilføje, at de af mine kolleger, som har benyttet materialet i undervisningen, har gjort det med stor succes ”. Formand for FALIHOS, lærer Lene Rasmussen.

”…Desværre er der pt. ikke udgivet materiale, der primært beskæftiger sig med denne historiske periode for aldersgruppen ” mellemtrinnet ” i folkeskolen, og derfor ønsker vi hermed at tilkendegive vor store interesse i, at et sådant materiale bliver produceret ”.  Filip Madsen, pædagogisk konsulent, Amtscentret  for Undervisning, Fyns Amt.,

”… Jeg er ikke bekendt med, at der er andre initiativer iværksat til at skrive en målrettet skolebog om renæssancen i Danmark med denne synsvinkel. En sådan bog vil blive et vigtigt redskab for folkeskolens lærere til at gennemføre undervisning i denne vigtige periode i Danmarks historie… ”… ” jeg kan derfor kun udtrykke min varmeste støtte til det spændende projekt..”. Nicolai Gjessing, Projektkoordinator : Renæssance  2006,  Nationalmuseet.

Bestil skolebogen her.